tuija@tuijakosonen.fi 0405540015

Muut palvelut

Työyhteisöille

  • Lyhytkestoinen konsultaatio sopii rajattujen kysymysten käsittelemiseksi. Tapaamisia on yleensä kolmesta viiteen.
  • Työyhteisösovittelua käytetään, kun työyhteisössä on ristiriitatilanne tai konflikti.
  • Organisaatiokonstellaatiolla voidaan valottaa yhteisössä vaikuttavia asioita ja tutkia ilmiöitä, joille on vaikea löytää sanoja tai selitystä tai jotka vaikuttavat pinnan alla näkymättömissä. 
  • Työnohjauksesta voit lukea lisää täältä.

Yksilöasiakkaille

  • Perhekonstellaation avulla on mahdollista havainnoida ja tutkia alitajuisia rooleja, tehtäviä ja malleja, joita olemme ottaneet kantaaksemme perheestä tai suvustamme. Työskentelyllä voidaan avata vanhoja solmuja, hyväksyä menneisyys siten kuin se tapahtui ja löytää oma luonnollinen paikka perheessämme. Perhekonstellaatio auttaa löytämään perheestä ja sukuhistoriasta todellista taustatukea, rakkautta ja voiman alkulähdettä elämäämme. Pidän perhekonstellaatio-työpajoja Kiteellä Kiehisessä ja tilauksesta muilla paikkakunnilla sekä Zoomissa. 
  • 5-pisteen korva-akupunktio sopii tukihoidoksi unettomuuteen ja erilaisiin mielenterveyden ongelmiin, kuten ahdistukseen ja masennukseen. Sitä voidaan käyttää myös erilaisissa kiputiloissa, kuten fibromyalgiassa, ja uupumuksen ehkäisyssä. 

Naisen jäljissä 

  • Yhteistyössä kollegani Paula Kempas-Jumppasen kanssa olemme kehittäneet verkkokurssin, Paussin, jolla opastamme naisia kohti omannäköistä elämää mm. keventämällä velvollisuuksia. Käy tutustumassa Naisen jäljissä -nettisivuihimme täältä ja seuraa Facebook-sivujamme tästä. Nettisivultamme voit mm. saada linkin maksuttomaan kuormitustestiin ja hankkia Paussi-verkkokurssin. 

Kerron mielelläni näistä lisää. Kysy, jos haluat tietää enemmän.